Megemlékezés és klubtagavatás

Megemlékezés és klubtagavatás

Megemlékezés és klubtagavatás

A tegnapi estén az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseiről és áldozatairól emlékeztünk meg a Hemingway étteremben tartott ünnepi klubülésünkön. Dr. Gulyás Martin PhD történész kiemelkedően színvonalas előadásával elevenítettük fel az októberi eseményeket, és az azokat követő megtorlás időszakának történéseit. Az ünnepi klubülésünk más okból is különleges volt: Érsek Ákos drónszakértő és Kovács Attila iparbiztonsági szakértő személyében két új taggal bővült a Rotary Club Budapest- Akadémia közössége.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Rotary Club Budapest-Akadémia

Adószámunk:
19311418-1-41
Számlaszám:
HU27 12100011-10630385-00000000

cím: 1047 Budapest,
Attila u.12-18/A/216

Hogyan lehet valaki a Rotary tagja?

A Rotary nem egy titkos szervezet, ellenkezőleg, tevékenységét igyekszik a legnagyobb nyilvánosság mellett végezni. Az ország 55 klubja várja leendő barátait. Látogasson el a legközelebbi klubba, ismerkedjen meg a tagokkal és a klub tevékenységével. A Rotary nem mozgalom, nem lehet „csak úgy” belépni: tag csak az lehet, akit meghívnak a klubba, és taggá válásához elnyeri két Rotary klubtag ajánlását. Ezután a klub vezetősége, illetve a klubtagok titkos szavazással döntenek a jelölt tagságáról.


Miért legyél Rotarys?

Mert sokkal jobb adni… szeretetet, időt, odafigyelést, ajándékot, adományt, tudást. Mert új ismeretekre tehetünk szert, kipróbálhatjuk magunkat sok területen, ami nem kapcsolódik a szakmánkhoz. Mert ki ne szeretne barátokkal utazni, kirándulni, zenét hallgatni? Mert bárhová utazunk a nagyvilágban, mindenhol egy önzetlen Rotarysra lelünk.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba